1 miljoen maaltijden van Pedigree en Whiskas geleverd

Rond Dierendag 2013 voerden Pedigree, Whiskas en de Dierenbescherming samen campagne. Als onderdeel van deze campagne doneerden de honden- en kattenvoermerken 1 miljoen maaltijden aan de 52 dierenopvangcentra van de Dierenbescherming. Deze week werden de maaltijden geleverd.
1 miljoen maaltijden van Pedigree en Whiskas geleverd

Rond Dierendag 2013 voerden Pedigree, Whiskas en de Dierenbescherming samen campagne onder de titel 'Dieren voor Dierendag'. Als onderdeel van deze campagne doneerden de honden- en kattenvoermerken samen 1 miljoen maaltijden aan de 52 dierenopvangcentra van de Dierenbescherming. Na de nodige inventarisatie en planning was het deze week tijd om de maaltijden uit te leveren.Het was nog een hele onderneming om de bijna 56 duizend kilo voer naar behoefte te verdelen over de dierenopvangcentra, maar begin deze week stond het netjes verdeeld over pallets klaar voor vertrek.

Het voer is van harte welkom nu de laatste tijd blijkt dat het steeds langer duurt voordat dieren in de opvangcentra een nieuw baasje vinden. Voorheen werden de meeste dieren met een week of vier herplaatst, maar die periode loopt steeds vaker op tot twaalf weken. Om het langere wachten te verzachten en de kosten beheersbaar te houden, doneren Pedigree en Whiskas de één miljoen maaltijden. Dat is genoeg voor de helft van de jaarlijkse voedingskosten van de opvangcentra! De Dierenbescherming is vanzelfsprekend erg blij met de maaltijden en bedankt Pedigree en Whiskas van harte voor de steun en de prettige samenwerking bij deze campagne.Pedigree en Whiskas
Pedigree en Whiskas willen dat alle honden en katten het maximale uit hun leven kunnen halen. Niet alleen door het bieden van professionele voeding en zorg, maar ook door zich in te zetten voor een liefdevol thuis. Het welzijn van hond en kat gaat hen na aan het hart en daarom zijn ze ook trots om partner te zijn van De Dierenbescherming.