21 en 22 juni: Lekker naar de Boer-weekend

Biologische boeren leveren niet alleen pure producten, ze zijn ook begaan met dierenwelzijn, milieu en natuur. Hun vlees, kip en eieren dragen niet voor niets drie sterren van het Beter Leven kenmerk. Tijdens het ‘Lekker naar de Boer’-weekend op 21 en 22 juni zetten biologische boerenbedrijven door heel Nederland hun deuren open en ervaart u zelf met hoeveel passie zij hun vak uitoefenen.
21 en 22 juni: Lekker naar de Boer-weekend

Tijdens het ‘Lekker naar de Boer’- weekend houden biologische boeren en tuinders op diverse locaties open erf. U ziet, ruikt, proeft en ervaart het boerenleven en maakt kennis met de boer. Er zijn rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen en activiteiten. Kinderen kunnen bijvoorbeeld wol vilten, ravotten in de hooiberg of jonge dieren aaien. Er is voor elk wat wils. U zult bovendien ervaren dat samenwerken met de natuur gemakkelijk lijkt, maar veel vakmanschap vereist.