500 Bijzondere Katten zoeken kennismaking!

Het is voorjaar en dat betekent dat de dierenopvangcentra weer vollopen met ongewenste en gedumpte kittens en jonge katten. Om ruimte te maken voor deze nieuwe lichting, gaat de Dierenbescherming 500 Bijzondere Katten, die al langer in het asiel verblijven, versneld aan een baasje helpen. En wel binnen één maand!
500 Bijzondere Katten zoeken kennismaking!

Rond deze periode worden ieder jaar nestjes (zwerf-)kittens afgeleverd bij de dierenopvangcentra van de Dierenbescherming. Het gaat om vele honderden dieren per jaar. Om plaats te maken voor deze gedumpte kittens en jonge katjes, wil de Dierenbescherming 500 katten die al langer in de opvang zitten met spoed aan een nieuw baasje helpen. We geven ze een duwtje in de goede richting door ze op de website Ikzoekbaas.nl als ‘Bijzonder’ te bestempelen.

Perfecte match

Deze Bijzondere Katten zijn allemaal door een dierenarts gecontroleerd op ziekten en gebreken, gecastreerd of gesteriliseerd en gesorteerd op sociale vaardigheden. De medewerkers van de dierenopvangcentra van de Dierenbescherming staan vanzelfsprekend klaar om de potentiële kattenbezitters te adviseren en zorgen voor een perfecte match tussen mens en dier.