6 t/m 15 november: Ledenraadsverkiezingen

Van 6 november tot en met 15 november 2017 vinden de verkiezingen voor de ledenraad van de Dierenbescherming plaats. De ledenraad wordt eens per drie jaar democratisch gekozen. Leden kunnen tot 15 november met een stempas kiezen uit de verschillende ledenraadskandidaten.
6 t/m 15 november: Ledenraadsverkiezingen

De afgelopen weken hebben alle leden van de Dierenbescherming een stemkaart ontvangen via de post. Heb jij ook zo'n stemkaart ontvangen? Klik dan hier om te stemmen! Via www.dierenbescherming.nl/verkiezing kun je jouw stempasgegevens invullen en twee stemmen uitbrengen: één stem op een landelijke en één stem op een provinciale kandidaat.

Ledenraad Dierenbescherming

Een vereniging zoals de Dierenbescherming bestaat uit leden. Binnen deze structuur vormt de ledenraad het hoogste orgaan. Leden kunnen binnen de raad invloed en zeggenschap uitoefenen op de koers van de organisatie. De afgelopen maanden hebben meer dan 30 kandidaten zich aangemeld voor de ledenraad. 25 leden kunnen deel uitmaken van de ledenraad. De uitslag van de verkiezing wordt op maandag 20 november 2017 bekend gemaakt.