Beste Goede Doelen website van 2018

Het asieldierenplatform 'Ik Zoek Baas' mag zich, net als vorig jaar, Beste website van het Jaar in de categorie Goede Doelen noemen! Op donderdag 22 november 2018 werden de beste en populairste websites van Nederland bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Award Night van de Website van het Jaar verkiezing.
Beste Goede Doelen website van 2018

We willen iedereen bedanken voor het uitbrengen van zijn of haar stem. Zonder jullie hadden wij deze eervolle prijs – in de categorie Goede Doelen - nooit in de wacht kunnen slepen. ‘Website van het Jaar’ is de grootste online publieksprijs die wordt uitgereikt aan de beste en populairste website van Nederland. Jullie beoordeelden ons op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Op al die onderdelen kreeg Ik Zoek Baas het hoogste cijfer. Daar zijn we heel erg trots op.

Uitreiking Website van het JaarHet was een spannende avond met een prachtige uitslag!

Ik Zoek Baas

Wat begon als een klein hoekje op de website van de Dierenbescherming is uitgegroeid tot een volwaardige online matchmaker tussen baasje en asieldier: www.ikzoekbaas.nl. Dierenasielen kunnen op een persoonlijke manier hun dieren aan potentiële baasjes presenteren op het platform. De bezoekers kunnen op zoek naar hun toekomstige huisdier. Het online platform trekt gemiddeld 150.000 bezoekers per maand en jaarlijks worden er duizenden asieldieren succesvol geplaatst.

De Dierenbescherming wil Bitfactory bedanken voor het ontwikkelen van Ik Zoek Baas en voor de uitnodiging om mee te gaan naar de feestelijke uitreiking in Amsterdam.