Beter Leven kenmerk in Life4You

Onder het motto ‘Genieten met Sterren’ is de Beter Leven Week van start gegaan. De week wordt georganiseerd door de Dierenbescherming in samenwerking met enthousiaste partners. Sinds het kenmerk in 2007 werd geïntroduceerd, hebben al 25 miljoen dieren een beter leven gekregen.
Beter Leven kenmerk in Life4You

Onder het motto ‘Genieten met Sterren’ is vandaag de Beter Leven Week van start gegaan. Deze week wordt georganiseerd door de Dierenbescherming in samenwerking met een heleboel enthousiaste partners. Sinds de introductie heeft de Dierenbescherming al 25 miljoen dieren een beter leven kunnen geven.

In het RTL4-programma Life4You was zondagmiddag al aandacht voor het Beter Leven kenmerk. Kok Sandra maakte hamburgers van gehakt met drie Beter Leven-sterren. Ze vertelde daarbij: “Ik vind het zelf heel fijn als ik weet dat ik vlees eet van dieren die een goed leven hebben gehad. Als de Dieren-bescherming drie sterren op de verpakking zet, weet je zeker dat het in orde is. Dat betekent namelijk dat het vlees diervriendelijker is geproduceerd, dat de dieren lekker buiten hebben gelopen en de kalfjes lang buiten zijn gehouden."

Wilt u meer weten over de Beter Leven Week