Broodmagere hond Macho helemaal opgeknapt

De kreupele en broodmagere hond Macho werd door onze inspecteur Nadine in beslag genomen, omdat de eigenaar niet naar de dierenarts ging. Dankzij het inspectiewerk kunnen we dieren zoals Macho redden.

Broodmager en kreupel

Als Nadine Macho voor het eerst ziet, kan hij nauwelijks lopen. Ernstig vermagerd en verzwakt strompelt het dier in het rond. Al ruim zes maanden blijkt hij hier mee rond te lopen, met ondraaglijke pijn. Met de dierenpolitie brengt Nadine de hond naar de dierenarts. Deze constateert dat Macho ook nog gescheurde kruisbanden heeft. Nadine brengt Macho naar de opslaghouder - een goed opvangadres - waar hij de medische zorg en aandacht krijgt die hij nodig heeft.

Macho bij de dierenartsDe dierenarts onderzoekt de magere Macho. Het dier blijkt ook gescheurde kruisbanden te hebben.

Macho is helemaal opgeknapt

Inspecteur Nadine ontmoet Macho drie maanden nadat zij hem heeft gered. De voorheen broodmagere hond ziet er nu gezond uit en heeft geen last meer van zijn gescheurde kruisbanden. Hij is goed aangekomen en kan weer vrolijk rondrennen.


Vrolijke hondDrie maanden na zijn redding is Macho goed aangekomen. Hij rent weer vrolijk rond!

Help ons redden

Onze inspecteurs van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming staan dag in, dag uit, klaar om dieren zoals Macho te redden. Help jij ons ook om dieren te redden