Campagne 'Help ons redden' van start

4 oktober is het Werelddierendag. Een dag waarop we onze dieren extra verwennen. Helaas geldt dit niet voor allemaal. Jaarlijks redt de Dierenbescherming tienduizenden dieren in nood. In onze campagne 'Help ons redden', die vandaag van start gaat, delen we de reddingsverhalen van Binck, Kitty, Tommie en Bob.

Campagne 'Help ons redden' van start

Noodhulp voor dieren

In een land als het onze lijkt noodhulp voor dieren zo vanzelfsprekend. Veel mensen gaan ervan uit dat wij subsidie ontvangen om ons werk te doen. Maar dat is niet zo. De Dierenbescherming is volledig afhankelijk van giften en donaties. Dag en nacht staan onze inspecteurs, medewerkers en vrijwilligers op de dierenambulances en in de dierenasielen klaar om dieren te redden, op te vangen en te beschermen. Het afgelopen jaar hebben onze inspecteurs 9.000 inspecties uitgevoerd, zijn er 20.000 asieldieren opgevangen en reden onze dierenambulances 76.000 keer uit.


Binck was een hoopje ellende

Volg onze campagne

De komende weken kom je onze campagne overal tegen. Met spotjes op de radio en tv, advertenties in de krant en online. Ook in ons ledenmagazine DIER extra aandacht voor onze campagnedieren Binck, Kitty en Tommie. Je kunt deze dieren (inclusief Bob!) natuurlijk ook volgen via onze social-mediakanalen, Facebook, Instagram en Twitter.

Help ons redden!

Wil je meer weten over de campagne en ons helpen om nog meer dieren te redden? Bekijk onze campagnepagina.