Co'tje Admiraal nieuwe directeur/bestuurder Dierenbescherming

Met ingang van 22 mei aanstaande wordt mevrouw (Co’tje) Admiraal benoemd als directeur/bestuurder van de Dierenbescherming. Zij volgt daarmee interim bestuurder Hans Bakker op, die sinds oktober 2017 de functie bekleedde.

Co'tje Admiraal nieuwe directeur/bestuurder Dierenbescherming

Admiraal heeft haar wortels in de zorg liggen. Na haar studie geneeskunde werkte ze als medisch specialist en als ziekenhuisbestuurder. Daarnaast heeft ze ervaring als zelfstandig ondernemer en als voorzitter en lid van verschillende raden van toezicht.

Nu gaat zij aan de slag als directeur/bestuurder bij de Dierenbescherming, iets waar ze naar uitkijkt: “De Dierenbescherming doet geweldig werk met haar dierenambulances, dierenopvangcentra, inspecteurs en de duizenden vrijwilligers die in het land actief zijn. Het is een voorrecht om voor deze organisatie en alle medewerkers aan de slag te kunnen gaan. Dierenwelzijn is een onderwerp dat steeds ieders aandacht verdient, om te voorkomen dat dieren onnodig lijden. De komende jaren ga ik me inzetten om deze boodschap meer in de media en ook nadrukkelijker op de agenda’s van de gemeentelijke en landelijke politiek te krijgen.”