Derde plek Gouden Loeki dankzij Binck

Onze tv-spot over het waargebeurde en ontroerende verhaal van hond Binck leverde ons de derde plek op bij de Ster Gouden Loeki-verkiezing van 2018. De spot was onderdeel van onze ‘Help ons redden’-campagne rondom dierendag. We zijn trots op deze eervolle benoeming!
Derde plek Gouden Loeki dankzij Binck

Het bijzondere verhaal van Binck

We troffen Binck een jaar geleden zwaar verwaarloosd aan. Dankzij onze medewerkers en vrijwilligers is Binck ‘op z’n pootjes terecht gekomen’ en veranderd van een vermagerd hoopje ellende in een kerngezonde herdershond. Jaarlijks vragen we met onze ‘Help ons redden’-campagne extra aandacht voor ons werk. Onze inspecteurs, dierenasiel- en dierenambulancemedewerkers staan 24 uur per dag klaar om dieren in nood te helpen. Het verhaal van Binck is één van de vele reddingsverhalen die ons enorm raakt. We vinden het daarom mooi om te zien dat daar in heel Nederland ook zo over gedacht wordt.

Bedankt!

Zonder jouw stem hadden we deze derde plek nooit bereikt. We willen iedereen die gestemd heeft daarom van harte bedanken! Ook bedanken we Visual Noise (producent van onze spot) voor hun bijzondere werk. Ze hebben het verhaal van Binck prachtig neergezet. Ten slotte willen we Ruben Hein bedanken voor het belangeloos inzingen van het nummer ‘Fix you’ van Coldplay.

Top 3 – Gouden Loeki

De Staatsloterij heeft de Gouden Loeki in de wacht gesleept, met de commercial over het aandoenlijke hondje Frekkel. Op de tweede plek staat Calvé Pindakaas met de reclame over Lieke Martens. Benieuwd naar de gehele top10? Bekijk hier de uitslag.