Dierenbescherming bedankt Nijmeegse Vierdaagse-sponsorlopers

De 101e editie van de Nijmeegse Vierdaagse is alweer achter de rug. Veertien toegewijde sponsorlopers wandelden van 18 t/m 21 juli mee voor de Dierenbescherming. Ze hebben in totaal €3040,- opgehaald. De Dierenbescherming is trots op de wandelaars en blikt terug met deelneemster Patricia de Munnik.
Dierenbescherming bedankt Nijmeegse Vierdaagse-sponsorlopers

Patricia de Munnik werkt zelf bij de Dierenbescherming. “Ik zou sowieso al meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse, maar toen ik zag dat ik voor de Dierenbescherming kon lopen, wilde ik dat niet laten gaan!”, vertelt Patricia enthousiast. Ze liep vier keer vijftig km en had daar van tevoren goed voor getraind. “Ik stond dagelijks om drie uur ’s ochtends op en ja, de afstand was goed te doen”, zegt ze. Dat ze voor het goede doel liep, motiveerde haar nog eens extra. “Twee oudere dames die ik helemaal niet kende sponsorden me ook, omdat ze echt iets voor de Dierenbescherming wilden doen. Daar loop ik graag voor!” En dat is precies waarom ze anderen aanraadt volgend jaar ook voor de Dierenbescherming te lopen. “Wandelen voor het goede doel geeft een extra dimensie aan de Nijmeegse Vierdaagse.”

Patricia de Munnik werkt bij de Dierenbescherming en liep mee als Dierenbeschermingswandelaar bij de Nijmeegse Vierdaagse.

Trots op onze wandelaars

Mayke de Groot was onze jongste deelnemer, ze zit in groep 8 en deed fanatiek mee want “Mens en dier horen bij elkaar!” Ook Mayke heeft de Nijmeegse Vierdaagse helemaal uitgelopen. We zijn hartstikke trots op haar en de
andere dertien Dierenbeschermingswandelaars.

Bedankt!

De Dierenbescherming is blij met de €3040,- die de wandelaars ophaalden. We kunnen dit bedrag goed gebruiken voor het verbeteren van dierenwelzijn in Nederland. We willen de wandelaars dan ook hartelijk danken voor hun fantastische prestatie!

Bernard Koenen liep ook mee voor de Dierenbescherming.