Dierenbescherming in tv-programma ‘De Nalatenschap’

Het tv-programma ‘De Nalatenschap’ van Omroep MAX volgt de afwikkeling van nalatenschappen en besteedt aandacht aan het goede doel dat in de nalatenschap is opgenomen. Dinsdagavond 19 november is dat de Dierenbescherming.
Dierenbescherming in tv-programma ‘De Nalatenschap’
Voor veel mensen is de stap om hun nalatenschap vast te leggen, heel groot. Toch hebben steeds méér mensen de wens na hun dood iets te betekenen voor een ander door hun geld of bezittingen na te laten aan een goed doel. Het tv-programma ‘De Nalatenschap’ volgt de afwikkeling van nalatenschappen en besteedt aandacht aan het goede doel dat in de nalatenschap is opgenomen. Dinsdagavond 19 november is dat de Dierenbescherming.

In het tv-programma ‘De Nalatenschap’ wordt postuum het levensverhaal van ‘gewone’ Nederlanders geëerd. Aan de hand van hun huis, spullen en interviews met familieleden en bekenden ontvouwt zich een leven dat geweest is. Daarnaast is er aandacht voor het goede doel dat in de nalatenschap is opgenomen. Dinsdag 19 november staat de Dierenbescherming centraal.

Voor Fenna Eefting was haar hondje Bo het belangrijkste bezit dat ze had in haar leven. Ze heeft de Dierenbescherming opgenomen in haar testament als erfgenaam. Terwijl presentator Oscar Balkenende de spullen van Fenna onderzoekt, ligt de zorg van Wim Koedijk, relatiebeheerder nalatenschappen voor de Dierenbescherming, bij het hondje Bo. Lukt het hem een liefdevol nieuw baasje te vinden voor het dier nu Fenna er niet meer is