Dierenbescherming krijgt 1,8 miljoen van Postcode Loterij

De Dierenbescherming heeft gisteravond tijdens het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij een bedrag van 1,8 miljoen gekregen. Femke-Fleur Lamkamp, directeur van de Dierenbescherming, nam de cheque in ontvangst.
Dierenbescherming krijgt 1,8 miljoen van Postcode Loterij

Het Goed Geld Gala vond plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, waar een recordbedrag van 341 miljoen aan 110 goede doelen werd geschonken. Oud-president Bill Clinton was aanwezig namens zijn goede doel, de Clinton Foundation. Hij nam een cheque van 1,8 miljoen in ontvangst. Al één keer eerder kwam de oud-president deze donatie ophalen. Ook in 2013 bezocht hij het gala in Nederland.

Recordbedrag van 341 miljoen euro voor 110 goede doelen

Verguld met donatie

De Dierenbescherming is uiteraard zeer verguld met de donatie en dankt ook de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. Mede door hun bijdrage kunnen we ons blijven inzetten voor dierenwelzijn in Nederland. De steun van sponsors is en blijft essentieel, omdat de Dierenbescherming zoals bekend geen overheidssubsidies ontvangt en afhankelijk is van lidmaatschapsgelden en schenkingen.

v.l.n.r. Imme Rog (Managing Director Nationale Postcode Loterij), Femke-Fleur Lamkamp (Algemeen Directeur Dierenbescherming), Marjolein Blank (Senior Fondsenwerver Bijzondere Giften Dierenbescherming)


De Dierenbescherming is sinds 1996 begunstigde van de Nationale Postcode Loterij.