Dierenbescherming ontvangt 1,8 miljoen euro van Postcode Loterij

De Dierenbescherming heeft op het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij een bedrag in ontvangst mogen nemen van maar liefst 1,8 miljoen euro! Hiermee kunnen wij weer veel dieren in nood helpen. Met ingang van 2016 verlengde de Nationale Postcode Loterij al de samenwerking met de Dierenbescherming voor vijf jaar.
1,8 miljoen euro van Postcode LoterijDe Dierenbescherming ontving van de Nationale Postcode Loterij een bedrag van maar liefst 1,8 miljoen euro! Op de foto v.l.n.r. Frank Dales (directeur Dierenbescherming), Margriet Schreuders (Hoofd Goede Doelen) en Marjolein Blank (senior fondsenwerver Dierenbescherming).


Foto: Roy Beusker Fotografie.

Steun is onmisbaar

Directeur Frank Dales van de Dierenbescherming: "De steun van de Nationale Postcode Loterij is onmisbaar voor de Dierenbescherming en daarmee voor de dieren. Met hun gift kunnen wij dieren opvangen in onze asielen, dierenambulances inzetten en mishandeling en verwaarlozing van dieren bestrijden. Het is dan ook geweldig dat wij ook de komende 5 jaar weer op hun steun mogen rekenen."

Hartelijk bedankt!

Wij willen alle deelnemers van de Postcode Loterij hartelijk bedanken: mede door jouw bijdrage kunnen wij de komende jaren ons goede werk blijven doen!