Dierenbescherming ontvangt 1,8 miljoen van Postcode Loterij

Gisteravond heeft de Dierenbescherming tijdens het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij een bedrag van 1,8 miljoen ontvangen. Marjolein Blank en Annelie Lochtenberg, fondsenwervers bij de Dierenbescherming, namen de cheque in ontvangst.

Gisteravond heeft de Dierenbescherming tijdens het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij een bedrag van 1,8 miljoen euro ontvangen. Marjolein Blank en Annelie Lochtenbergh, fondsenwervers bij de Dierenbescherming, namen de cheque in ontvangst.

Het Goed Geld Gala vond plaats in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, waar een recordbedrag van 302 miljoen aan 101 goede doelen werd geschonken. Desmond Tutu en Mark Rutte waren als eregasten aanwezig.

De Dierenbescherming is uiteraard zeer verguld met de donatie en dankt ook de 2,5 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. Van ieder lot dat zij kopen gaat de helft naar goede doelen. Door deze bijdrage kan de Dierenbescherming ook komend jaar haar goede werk blijven doen. De steun van sponsors is en blijft essentieel, omdat de Dierenbescherming geen overheidssubsidies ontvangt en volledig afhankelijk is van lidmaatschapsgelden en schenkingen.

De Dierenbescherming is sinds 1996 begunstigde van de Nationale Postcode Loterij.