Dierendag: Pedigree en Whiskas doneren miljoen maaltijden

Dieren in het asiel kunnen op Dierendag wat extra aandacht goed gebruiken. Pedigree en Whiskas doneren daarom maar liefst 1 miljoen maaltijden aan de opvangcentra van de Dierenbescherming. Asielhonden in Hoofddorp kregen alvast een smakelijk voorproefje.
Dierendag: Pedigree en Whiskas doneren miljoen maaltijden

Dieren in het asiel kunnen op Dierendag wat extra aandacht goed gebruiken. Daarom voeren Pedigree en Whiskas sinds begin september actie om asieldieren versneld aan een baasje te helpen. Bovendien doneren zij maar liefst 1 miljoen maaltijden aan de opvangcentra van de Dierenbescherming. De honden in het asiel van Hoofddorp kregen alvast een voorproefje.

Nieuw baasje

Het duurt steeds langer voordat er een nieuw baasje wordt gevonden voor dieren in de opvangcentra. Daarom zijn zo´n 2.500 mensen via de site Dierendag.nl ambassadeur geworden van een hond of kat in het asiel. Op Facebook, Twitter en andere social media voerden zij de afgelopen weken actief campagne om voor hun ambassadeursdieren een nieuw thuis te vinden.

Hondentaart

Om het wachten in het opvangcentrum ondertussen te verzachten, doneren Pedigree en Whiskas maar liefst één miljoen maaltijden aan de opvangcentra van de Dierenbescherming. Dat is genoeg voor de helft van de jaarlijkse voedingskosten! Op 3 oktober kregen de honden in het dierenasiel Haarlemmermeer in Hoofddorp alvast een voorproefje. Zij smulden van een heuse hondentaart...

Ambassadeur worden

Overigens kun je ook na Dierendag nog ambassadeur worden van een asieldier. Wil je weten hoe