Dierenopvangcentrum Breda geopend

Op vrijdag 14 november vond de officiële opening plaats van het nieuwe dierenopvangcentrum Breda. Na een jaar op een tijdelijke locatie is het opvangcentrum weer terug op de vertrouwde plek. Medewerkers van het opvangcentrum zijn vooral te spreken over het positieve effect van het gebouw op het dierenwelzijn.
Dierenopvangcentrum Breda geopend

Sponsoren en gemeenten zijn zeer te spreken over de open sfeer en de moderne uitstraling van het Dierenopvangcentrum (DOC) Breda. Manager Nicole Bolijn: “Het is merkbaar dat de dieren zich prettig voelen. Uiteindelijk is dat waar we het voor doen allemaal.”

Afgelopen zaterdag en zondag bezochten duizenden mensen het open huis van het dierenopvangcentrum. Zowel regiomanager Anja van Splunder van de Dierenbescherming afdeling West- en Midden Brabant, als DOC manager Nicole Bolijn kijken voldaan terug op een hectische week. “Vrijdag, zaterdag en zondag waren een groot succes. De vele bezoekers en evenzoveel positieve reacties maken het harde werken de hele week om dit voor elkaar te krijgen zeker de moeite waard.”