Dobey heeft een baas!

Op 14 augustus deden wij een dringende oproep voor de hond Dobey, die al ruim een jaar in het asiel zit. Na onze oproep mocht Dobey twee dagen later al mee met een nieuwe baas!
Dobey heeft een baas!

De tweejarige Dobey kwam destijds, 7 maanden jong, in het asiel terecht. Na onze oproep afgelopen donderdag, mocht ze zaterdag al mee naar haar nieuwe thuis. Op onze Facebookpagina werd het bericht massaal gedeeld. Namens Dobey heel erg bedankt voor alle likes, het delen van zijn foto en alle lieve reacties!

Meer honden zoeken baas

Dobey heeft gelukkig een nieuwe baas gevonden, maar er zijn meer honden met gedragsproblemen die op zoek zijn naar een baasje. Op de site van Ikzoekbaas vindt u meer informatie. Er staat expres niets bij over de honden zelf, het is belangrijk dat u zelf langskomt om in gesprek te gaan over adoptie. Honden met gedragsproblemen kunnen met liefde, aandacht en geduld ontzettend leuke honden worden. Heeft u daarom ervaring met stoere honden die wat extra’s nodig hebben? Geef een hond met een gedragsprobleem een kans en neem contact met ons op!