Dog Fun Run vol, sponsor een deelnemer

Ons nieuwe evenement, de Dog Fun Run, zit vol! 300 enthousiaste deelnemers hebben zich, samen met hun hond, aangemeld om op 15 september in Almere mee te doen aan de sponsorloop voor asielhonden. We vinden het fantastisch dat zoveel mensen en honden samen met ons een leuke, uitdagende dag willen beleven en zich tegelijkertijd inzetten voor honden die tijdelijk geen baasje hebben om mee te trainen en te spelen.
Dog Fun Run vol, sponsor een deelnemer

Met de Dog Fun Run willen we geld ophalen om deze honden ook beweging en plezier te geven. Daarvoor zijn trainings- en speelmaterialen en goed ingerichte hondenspeelweides nodig. Door een of meerdere deelnemers aan de Dog Fun Run te sponsoren kan ook jij helpen om asielhonden een betere kans op een mooie toekomst te geven.


De inschrijving is gesloten, maar door andere deelnemers te sponsoren help je toch mee.

Beweging, uitdaging en plezier extra belangrijk

Onze medewerkers doen er alles aan om het verblijf voor de dieren in onze dierenopvangcentra zo prettig mogelijk te maken, toch kunnen ze niet dezelfde zorg en aandacht geven als dat ze bij een eigen baas zouden krijgen. Daar heeft een deel van de honden het best moeilijk mee. Voor hen is beweging, uitdaging en plezier extra belangrijk. Om fit te blijven, problemen tijdens hun verblijf te voorkomen en te verkleinen en voor revalidatie na medische zorg. Het is noodzakelijk voor hun gezondheid en welzijn, maar vergroot ook hun kans om snel een nieuw thuis te vinden. Een fitte, gezonde hond is een blije hond en daardoor aantrekkelijker voor mensen die een hond willen adopteren.

Sponsor een deelnemer en help asielhonden

Op de website dogfunrun.nl vertellen deelnemers waarom ze aan de Dog Fun Run meedoen. "Team Gina en Mo gaat dwars door de blubber om al die kwispels zonder thuis een extra zakcentje te bezorgen, zodat ook zij kunnen genieten van een geweldige natuurspeeltuin.", "Een hele poos geleden hebben we Remi bij een opvang mogen ophalen, hij was daarvoor door de Dierenbescherming weggehaald bij een broodfokker." en "Robin wil het liefst de hele dag spelen. Gelukkig kan ik hem dat zowel thuis als op kantoor bieden. Het idee dat de honden in het asiel dit niet kunnen, vind ik vreselijk.", zijn maar een paar aansprekende voorbeelden. Prachtig om te lezen hoe ieder zo zijn of haar eigen redenen heeft om samen met eigen hond, andere honden te helpen. Spreekt zo'n verhaal jou ook aan? Klik dan op de doneerknop en sponsor een deelnemer. Met elke bijdrage help je ons om de asielhonden nog beter te helpen.