Dringende oproep: wie biedt Eef een fijn thuis?

Eef zit al 13 maanden in Dierenbeschermingscentrum Limburg, dat is ongeveer de helft van haar leven. Eef is snel overprikkeld, maar ze is ook leergierig, slim, speels en gezellig. Eef zoekt een baas die het nodige weet over hondengedrag en die z’n hand niet omdraait voor een ietwat pittig karakter. We kunnen niet geloven dat we die baas maar niet kunnen vinden! We roepen daarom iedereen op om dit bericht te delen, want we willen Eef zó graag een mooi leven geven!
Dringende oproep: wie biedt Eef een fijn thuis?Geen saaie hond

Eef is zeker geen saaie hond. Ze is energiek en enthousiast, dat heeft z’n voor- en z’n nadelen. Het voordeel is dat Eef graag leert, vrolijk is en gezellig tegen je aan komt liggen. Ze heeft veel liefde en vreugde te geven! Het nadeel is dat Eef druk kan zijn, omdat ze nieuwe en voor haar onoverzichtelijke situaties nogal spannend kan vinden. Door andere dieren en kleine kinderen raakt ze bijvoorbeeld snel overprikkeld. Een baasje dat hier rekening mee houdt, merkt direct dat Eef echt een leuke hond is! We zoeken daarom een rustig huisje voor haar en een baas die haar kan geven wat ze nodig heeft: liefde en gezelschap.

“Ach en dan loop ik het dierenasiel binnen en zie ik haar nog steeds zo afwachtend liggen. Dan breekt m’n hart!” –Saskia Thijssen, Dierenbescherming.

Gratis gedragsconsultuten

We hebben, in samenwerking met gedragsdeskundigen, al veel getraind met Eef. Stapje voor stapje gaat ze vooruit. Het is wel belangrijk dat Eef blijft trainen en ‘oefenen’. Om het Eefs toekomstige baas wat makkelijker te maken, bieden we daarom drie maanden gratis gedragsconsulten en desgewenst persoonlijke begeleiding door een gedragsdeskundige.