Ervaar hoe lekker duurzamer eten is

Om zoveel mogelijk Nederlanders enthousiast te maken voor duurzamer eten, starten de Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever een grote actie: 'Doe maar lekker duurzaam'. In deze actie maak je kennis met duurzamere producten én zie je hoe eenvoudig het is om in de supermarkt hiervoor te kiezen.
Ervaar hoe lekker duurzamer eten is

In de week van 3 november geeft de Postcode Loterij al haar 2,5 mil een cadeaukaart ter waarde van 12,50 euro, met daarbij ter inspiratie een receptenboekje met 15 lekkere gerechten voor 4 personen van 12,50 euro of minder. De kaart kan tot en met 23 november worden ingewisseld in Nederlandse Albert Heijn-winkels voor een keuze uit ruim 600 duurzamere producten. Deze producten zijn van het Albert Heijn eigen merk AH puur&eerlijk.

Beter Leven keurmerk

Binnen het Unilever assortiment is gekozen voor alle producten met een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk op het gebied van dierenwelzijn - zoals het Beter Leven keurmerk -, eerlijke handel of milieu en producten die voldoen aan Unilevers duurzame landbouwprogramma.