Geredde dieren uit Rotterdam knappen op

Het gaat stapje voor stapje beter met de zevenentwintig dieren die half januari uit een huis in Rotterdam werden gehaald. Dierenambulance Zuid-Holland Zuid haalde de dieren op met de Animal Rescue Vehicle en bracht de konijnen en cavia’s naar het Knaagspoor in Ridderkerk en Het Knaaghof in Rijswijk. Twee van de honden werden ondergebracht in Dierenopvangcentrum Rotterdam.
Geredde dieren uit Rotterdam knappen op

Hoe gaat het met de dieren in het Knaagspoor?

Drie cavia’s en negen van de negentien konijnen zijn terecht gekomen in het Knaagspoor. "Nu gaat het goed. Ze hebben wel oormijt en daarom maken wij dagelijks de oren schoon. Je ziet dat het steeds beter gaat", zegt locatiebeheerder Saskia Burgering in een interview met RTV Rijnmond.

Video Knaagspoor
Bekijk hier de video over de konijnen en cavia's die in het Knaagspoor zijn opgevangen. Bron: TV Rijnmond.

Honden bij Dierenopvangcentrum Rotterdam

Dierenopvangcentrum Rotterdam ving Miley (Jack Russell) en Robin (Franse buldog) op. Een onafscheidelijk en lief duo. Robin is al 11 jaar en loopt wat moeilijk. De dierenopvang zoekt uit wat er met Robin aan de hand is. Van beide hondjes wordt ook het gebit onder handen genomen. Verder gaat het de goede kant op met de gezondheid van dit duo.

Video Robin & MileyBekijk hier de video van Dierenopvangcentrum Rotterdam en maak kennis met Robin en Miley. Bron: AD.

Plaatsbaar?

De dieren zijn momenteel nog niet plaatsbaar. Ze worden behandeld en moeten verder aansterken. Zodra ze plaatsbaar zijn, komen ze op www.ikzoekbaas.nl te staan. Miley en Robin zullen alleen samen geplaatst worden.

Een van de konijnen die bij het Knaagspoor verblijft. Foto: RTV Rijnmond.