Goed nieuws! Hondjes Susteren bijna allemaal geplaatst

Na een noodkreet van een fokker uit Susteren, bracht de Dierenbescherming onlangs 26 rashondjes over naar het dierenopvangcentrum. Het ging om onder meer chihuahua's, shih tzu's, Maltezer leeuwtjes, mopshondjes en Chinese naakthondjes. Nu is er goed nieuws te melden, want bijna alle dieren hebben inmiddels een nieuw thuis gevonden.

In september ving de Dierenbescherming de hondjes op en bracht ze over naar Dierenopvangcentrum ’t Noordbroek in Almelo. De eigenaar kon de zorg voor de dieren niet meer aan en had zelf contact opgenomen met de Dierenbescherming. Vervolgens werden de hondjes in een Animal Rescue Vehicle naar het asiel vervoerd, waar ze werden nagekeken en de benodigde medische zorg kregen

Hondjes in Koffietijd

Nadat het verhaal van de hondjes was opgepikt door de media, konden ze in razend tempo worden herplaatst. Alleen Emily, Souris en Maribel bleven over. Maar nadat Koffietijd in de uitzending van 4 oktober aandacht had besteed aan dit bijzondere verhaal, ziet ook hun toekomst er weer rooskleurig uit en hebben zij een fijn thuis gevonden.

Drie Chinese naakthondjes verblijven momenteel nog in een gastgezin om verder aan te sterken. Zodra ze er klaar voor zijn, gaan we voor ze op zoek naar een nieuwe baas.

Alle asieldieren op Ik zoek baas

Deze hondjes hebben gelukkig een nieuw thuis gevonden, maar er zijn meer huisdieren die op zoek zijn naar een baasje. Op de zoeksite Ikzoekbaas.nl staat een overzicht van alle dieren die momenteel in onze asielen verblijven.

Karin Wagemakers van dierenopvangcentrum 't Noordbroek met twee van de hondjes bij de opnamen voor het programma Koffietijd.

Hondjes in Koffietijd

Nadat het verhaal van de hondjes was opgepikt door de media, konden ze in razend tempo worden herplaatst. Alleen Emily, Souris en Maribel bleven over. Maar nadat