Hartverwarmende reünie van gedumpte pups

Vorig jaar juli zag het leven er heel anders uit voor de tien pups. Gedumpt en voor vuil achtergelaten waren ze vastgebonden op straat. Maar vanmiddag reden de inmiddels volwassen honden uit alle windstreken van het land naar Utrecht om elkaar na een jaar weer te zien. Een reünie om de goede afloop van alle honden te vieren.
Hartverwarmende reünie van gedumpte pups

En dat was geen slecht idee! Vanaf het eerste moment renden de 50 kilo wegende honden om elkaar heen en speelden alsof ze elkaar gisteren nog hadden gezien. Een mooi schouwspel wat bij alle baasjes direct een glimlach bezorgde. Of de honden elkaar echt herkenden is moeilijk te zeggen, maar het was duidelijk dat er sprake was van een band.

Redding van de pasgeboren pups

Velen zullen het verhaal van de pasgeboren pups zich nog goed kunnen herinneren. Vorig jaar werden dertien gedumpte honden gered die aan een paal vast waren gebonden in Rotterdam. Tien van de dieren waren pups van minder dan twee weken oud. Voorbijgangers zagen de dieren aan de Einsteinplaats en hebben direct de Dierenbescherming gealarmeerd. Destijds schonk Hart van Nederland aandacht aan de pups en vandaag was de nieuwsploeg van de zender ook aanwezig.

Puppybende

Sanne op den Kelder heeft de pups vorig jaar opgevangen en met veel geduld verzorgd. “Ik noem ze de puppybende. Het is echt heerlijk om ze nu samen te zien. De honden zijn goed terechtgekomen bij liefdevolle baasjes. Voor mij is er niks mooier dan honden op te vangen en te zorgen dat ze een goed leven krijgen.”

Ondanks dat de honden best een indrukwekkend uiterlijk hebben, zijn ze stuk voor stuk ontzettend lief, trouw en sociaal opgegroeid. Alle baasjes zouden hun imposante en prachtige viervoeter voor geen goud meer willen missen.

Speels stoeien met elkaar


Ozzy zoekt nog een baas

Helaas zit er nog één hond uit de puppybende in Dierentehuis Nieuwe Waterweg in Vlaardingen. Ozzy is een gezellige hond die ook een fijn thuis verdient. Wil je kennismaken met Ozzy