Help de dieren, collecteer mee!

Van 29 september t/m 5 oktober gaat de Dierenbescherming de straat op om te collecteren. Voor deze collecte zoeken wij mensen die een paar uurtjes tijd hebben. Het geld dat u ophaalt, wordt direct besteed aan de hulp aan dieren in uw eigen regio.
Help de dieren, collecteer mee!
De Dierenbescherming komt al bijna 150 jaar op voor alle dieren in Nederland. Wij doen dit onder meer door thuisloze honden, katten en andere dieren op te vangen in onze asielen, gewonde dieren te redden met onze dierenambulances, dierenverwaarlozing of -mishandeling aan te pakken en door hard te werken aan alternatieven voor de vee-industrie. Om dit werk te kunnen blijven doen is uw hulp hard nodig.

Van zondag 29 september tot en met zaterdag 5 oktober aanstaande gaan wij dan ook weer de straat op om te collecteren. Voor deze collecte zoeken wij door het hele land vrijwilligers. We zoeken mensen zoals u, met een hart voor dieren en een paar uurtjes tijd. Want meer is het niet… Uw inzet is van het grootste belang voor de Dierenbescherming. Het geld dat u ophaalt, wordt direct besteed aan de hulp aan dieren in uw eigen regio: aan asielwerk, dierenambulances, inspectiewerk.

Doet u mee