Help dieren in het asiel en doneer via Groupon

Jaarlijks worden er 40.000 dieren binnengebracht in een van de asielen van de Dierenbescherming. De aanbiedingenwebsite Groupon trapt af met een actie die mensen oproept om te doneren voor de opvang van deze dieren.
Help dieren in het asiel en doneer via Groupon

Dierenopvang is een mooi, maar ook moeilijk vak. Medewerkers en vrijwilligers van de Dierenbescherming zetten zich dag en nacht in voor dieren in onze asielen en geven ze voeding, medische verzorging en veel liefde. De zomer is traditiegetrouw de drukste periode; dan raken 13.500 dieren hun thuis kwijt. Dit heeft extra hoge kosten voor eten, drinken en medische verzorging tot gevolg. Om de Dierenbescherming een steun in de rug te bieden, is kortingssite Groupon een donatieactie gestart.Dieren helpen

Al vanaf € 5 kan je doneren. Met het geld dat binnenkomt, worden weer een heleboel dieren geholpen. Zo kan de dierenambulance voor € 60 per dag uitrijden, krijgt een dier voor € 32 een uitgebreide check-up en doorloopt een getraumatiseerde hond voor € 225 een gedragstherapietraject. Iedere kleine gift zorgt ervoor dat dieren écht worden geholpen.

De volledige opbrengst via de actie van Groupon komt ten goede aan de opvang van dieren in de opvangcentra van de Dierenbescherming. De actie loopt vanaf vandaag een hele week tot en met zondag 19 juli. Bij een donatie van € 20 of meer ontvang je gratis het boekje Baas, vol informatie over de aanschaf, verzorging en opvoeding van je huisdier.