Help langzitters in het asiel: doneer via Groupon

Kortingssite Groupon is een actie gestart om asieldieren te helpen die lang in het asiel zitten. De verzorging van deze dieren brengt veel kosten met zich mee. De opbrengst van de Groupon actie komt geheel ten goede aan de Dierenbescherming.
Help langzitters in het asiel: doneer via Groupon

De Dierenbescherming heeft in heel Nederland ruim 50 opvangcentra, waar allerlei dieren worden opgevangen, zoals katten, honden en knaagdieren. Eén op de vijf dieren in het asiel zit momenteel langer dan drie maanden op een nieuw thuis te wachten.

Veel kosten

Een goede verzorging van deze dieren brengt heel wat kosten met zich mee zoals eten, drinken, vaccinaties en andere medische zorgen. Ook moeten er voldoende speciale verblijfruimtes worden gebouwd om deze dieren zo goed mogelijk te kunnen opvangen. De Dierenbescherming lanceerde onlangs een campagne om deze dieren - onze kanjers - aan een nieuw baasje te helpen.

Zonder financiële bijdragen is hulp voor deze dieren niet mogelijk. Daarom startte kortingssite Groupon de actie om deze langzitters te helpen. Al vanaf 5 euro kun je een donatie doen. De volledige opbrengst van deze Grouponactie komt ten goede aan de Dierenbescherming..