Hondenwasdag in Heerlen voor goede doel

Op zaterdag 10 augustus organiseert Dierenbescherming Limburg een hondenwasdag. Medewerkers zullen 's middags van 12.00 tot 15.00 uur honden wassen om geld in te zamelen voor opvangdieren.
Hondenwasdag in Heerlen voor goede doel

Op zaterdag 10 augustus organiseert Dierenbescherming Limburg een hondenwasdag. De opbrengsten komen direct ten goede aan de opvangdieren.

Alle honden zijn welkom op 10 augustus tussen 12.00 en 15.00 uur bij dierenopvang Heerlen. Medewerkers van Dierenbescherming afdeling Limburg zullen uw viervoeter die middag wassen om zo geld in te zamelen voor de hulp aan opvangdieren. De prijs voor een wasbeurt varieert tussen de € 5 en € 12,50, afhankelijk van de grootte van de hond. Alle opbrengsten van de dag komen rechtstreeks ten goede aan de dieren.

Goede wasbeurt
Kan uw hond wel een goede wasbeurt gebruiken en wilt u de opvangdieren steunen, komt u dan op 10 augustus naar Dierenopvang Heerlen (adres: Kissel 37). Dierenbescherming Limburg zorgt voor shampoo en een traktatie voor de honden. U wordt verzocht om zelf een handdoek mee te nemen. Na hun wasbeurt worden de honden zo goed mogelijk afgedroogd. Daarna is er de mogelijkheid om droog te lopen op een van de speelweiden.

Voor meer informatie over de hondenwasdag kijk hier.