Ida Zilverschoon Prijs voor Dierenbescherming Drenthe

Dierenbescherming Drenthe heeft de Ida Zilverschoon Prijs voor Project van het Jaar 2014 gewonnen. De prijs, een geldbedrag van € 8.250,-, kreeg zij voor het project Kids for Nature, een samenwerkingsverband van de Dierenbescherming met WWF en IVN met als doel om jaarlijks diverse jeugdactiviteiten te organiseren.
Ida Zilverschoon Prijs voor Dierenbescherming Drenthe

Dierenbescherming regio Drenthe is vanzelfsprekend trots op hun Project van het Jaar. Het geldbedrag zal worden gebruikt om komende jaren meerdere Kids for Nature activiteiten te organiseren. De Dierenbescherming is 100% afhankelijk van giften en donaties en is voor het uitvoeren van haar activiteiten voor een groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Deze prijs is dus bijzonder welkom.

Stichting Ida Zilverschoon
De prijs wordt, al dan niet jaarlijks, toegekend door de Stichting Ida Zilverschoon aan een persoon of organisatie die zich in bijzondere zin positief heeft onderscheiden op het gebied van de bescherming van dieren en/of het voorkomen en bestraffen van dierenmishandeling. Kijk voor meer informatie op www.stichtingidazilverschoon.nl