Ik Zoek Baas: Website van het Jaar 2017 in haar categorie

Het asieldierenplatform 'Ik Zoek Baas' mag zich Website van het Jaar 2017 in de categorie Goede Doelen noemen! Op donderdag 23 november 2017 werden de beste en populairste websites van Nederland bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Award Night van de Website van het Jaar verkiezing.
Ik Zoek Baas: Website van het Jaar 2017 in haar categorie

Radar is door het Nederlandse publiek verkozen tot 'Website van het Jaar 2017' en nam tijdens de prijsuitreiking in Amsterdam de prijs in ontvangst.

Verkiezing Website van het Jaar

De Website van het Jaar-verkiezing is dé jaarlijkse publieksstemming waar de beste en de populairste sites worden gekozen. Binnen 24 categorieën kiest het Nederlandse publiek de favoriete sites op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie.

Ik Zoek Baas

Wat begon als een klein hoekje op de website van de Dierenbescherming is uitgegroeid tot een volwaardige online matchmaker tussen baasje en asieldier: ikzoekbaas.nl Dierenasielen kunnen op een persoonlijke manier hun dieren aan potentiële baasjes presenteren op het platform. De bezoekers kunnen op zoek naar hun toekomstige huisdier. Het online platform trekt gemiddeld 150.000 bezoekers per maand en zijn er al duizenden asieldieren succesvol geplaatst.

De Dierenbescherming wil Bitfactory bedanken voor het ontwikkelen van Ik Zoek Baas en uiteraard alle mensen die op Ik Zoek Baas hebben gestemd in de Website van het Jaar verkiezing.