Item Dierenbescherming in Life4You

In het kader van de campagne Dieren voor Dierendag doneren Pedigree en Whiskas 1 miljoen maaltijden en zoeken ze naar ambassadeurs om asieldieren aan een baasje te helpen. Maar er is meer; de Dieren-bescherming verzorgt vier weken lang een item in het RTL-programma Life4You.
Item Dierenbescherming in Life4You

In het kader van de campagne Dieren voor Dierendag doneren Pedigree en Whiskas maar liefst 1 miljoen maaltijden aan de opvangcentra van de Dierenbescherming en zoeken ze naar ambassadeurs om asieldieren versneld aan een baasje te helpen. Maar er is meer, want in de aanloop naar Werelddierendag op 4 oktober verzorgt de Dierenbescherming vier weken lang een item in het RTL-programma Life4You.

Afgelopen zondag, 15 september, was ‘Mandje Gezocht’ voor de eerste keer te zien bij Life4You. In deze rubriek worden mensen geportretteerd die een dier uit een opvangcentrum van de Dierenbescherming adopteren. Verder krijgen de kijkers wekelijks tips en informatie over de verzorging van huisdieren. In de aflevering van zondag bijvoorbeeld aandacht voor obesitas bij honden en hoe te voorkomen dat uw dier te zwaar wordt.

Asieldieren in het zonnetje

Bovendien worden er elke week twee honden en twee katten uit de asielen van de Dierenbescherming in het zonnetje gezet. Deze week zochten de honden Laika en Milo en de katten Teddy en Arno naar een nieuw mandje. Wilt u meer weten over deze of andere asieldieren