Lidl steunt Dierenbescherming met lunchboxen

Supermarktketen Lidl verkoopt sinds 2011 steeds meer producten met het Beter Leven Keurmerk. Beter voor jou, beter voor de boer, beter voor dieren! Nu gaat de supermarktketen nog een stapje verder met de verkoop van lunchboxsets. Een deel van de opbrengsten is bestemd voor het werk van de Dierenbescherming.
Lidl steunt Dierenbescherming met lunchboxen

Lidl zorgt niet alleen voor een groeiend assortiment van producten met het Beter Leven keurmerk in haar winkels, maar steunt de Dierenbescherming nu ook direct met een leuke actie. In samenwerking met Charity Gifts (gespecialiseerd in promotionele artikelen voor non-profits) zijn lunchboxen ontwikkeld in drie verschillende varianten met een duidelijke knipoog naar het Beter Leven keurmerk: Knor Knor!, Tok Tok! en Mhoeh!. Handig voor naar school, de sportclub of andere uitjes. Vanaf donderdag 8 juni zijn de lunchboxen verkrijgbaar bij alle filialen van Lidl in ons land.

Verantwoord genieten
Lidl schenkt € 0.50 aan de Dierenbescherming voor elke verkochte lunchset. Zo ondersteunt jouw aankoop ons werk en kunnen meer dieren liefdevol opgevangen en verzorgd worden. Doordat bij Lidl heel veel producten voldoen aan het Beter Leven keurmerk – hoe meer sterren, hoe diervriendelijker – kan je verantwoord genieten van een heerlijke boterham. Zo vind je bij Lidl onder meer eieren, vleeswaren en broodsalades met het keurmerk.

Meer over de samenwerking met Lidl lees je hier.