Met het hele gezin op pad voor de Dierenbescherming

De familie Veldman collecteerde met het hele gezin voor de Dierenbescherming. Met zijn zevenen haalden ze zo een mooi bedrag op! Dankzij onze sponsor Topbloemen, deelde de Dierenbescherming boeketten uit aan tien collectanten en wijkhoofden. En zo ook aan de familie Veldman.
Met het hele gezin op pad voor de Dierenbescherming

Collectanten

Van 29 september t/m 6 oktober was de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming. In deze periode liepen er duizenden collectanten langs de deuren, haalden nog eens vele fanatiekelingen geld op via de digitale collectebus en coördineerden ruim 1800 wijkhoofden het gehele proces. De Dierenbescherming is al deze mensen ontzettend dankbaar en zou het liefste iedereen een presentje sturen. Dankzij Topbloemen konden we in elk geval tien collectanten en wijkhoofden extra in het zonnetje zetten, zoals de familie Veldman.


Nog zes kraskaarten...

Toen bleek dat de collectanten in de omgeving om verschillende redenen niet konden lopen bedacht het gezin een prachtige oplossing. Iedereen in huis liep één of meerdere dagen een collecteronde. En dat deden ze steeds enthousiaster. “Dan waren we klaar met het lopen van de wijk, maar hadden we nog zes kraskaarten over, tjah dan loop je toch nog maar een stuk door", vertelt Melanie Veldman (moeder). En zo werd er alsnog een prachtig bedrag opgehaald. “Je voelt je toch verantwoordelijk voor een succesvolle opbrengst binnen de wijken. Het was een mooie manier om als een gezin iets te betekenen voor de Dierenbescherming” aldus Melanie Veldman.

Bedankt Topbloemen!

Via Topbloemen is het jaarrond mogelijk om €1,50 per boeket te doneren aan de Dierenbescherming. In de maand van dierendag besloot de bezorgsite het bedrag zelfs te verdubbelen. Om dit samenwerkingsjaar goed af te sluiten mocht de Dierenbescherming ook nog eens bovengenoemde boeketten weggeven. We zijn dan ook blij met al deze mooie acties, bedankt Topbloemen voor jullie steun!