Mickey voor en na

De 14 jaar oude hond die afgelopen week in beslag werd genomen door onze inspecteur, heeft een wonderbaarlijke gedaanteverwisseling ondergaan. De dierenarts gaf het verwaarloosde dier, Mickey genaamd, een grondige was- en scheerbeurt. De vacht van Mickey was compleet vervilt en vervuild en volgens de inspecteur was de geur van de hond ondragelijk. De voor-en-na foto's spreken boekdelen!
Mickey voor en na

Ondanks dat Mickey hoogbejaard is, laat hij zien dat hij nog wel degelijk levenslust heeft. De dierenarts verwacht dat Mickey er met antibiotica en veel rust weer bovenop kan komen. Vanwege zijn hoge leeftijd kan de hond helaas niet geopereerd worden aan het gezwel aan zijn achterpoot.

Dankzij ons inspectiewerk heeft Mickey weer kans op een goed leven. Met meer inspecteurs kunnen wij meer dieren zoals Mickey helpen. Jouw steun is daarbij hard nodig!

Lees hier het bericht over de inbeslagname van Mickey. Over een week of twee verwachten wij weer een update te kunnen geven over het herstel van Mickey. Houd onze website in de gaten!