Mulan na 7 jaar zwerven 'herenigd'!

Zondag trof dierenambulance Nederrijn het graatmagere poesje Mulan aan op de Ginkelse Heide. Na massale media-aandacht, meldde zich gisteren een vriendin van het inmiddels aan MS overleden baasje (35), die het katje herkende. De ouders van het baasje hebben de Dierenbescherming laten weten zich met alle liefde over Mulan te willen ontfermen.
Mulan na 7 jaar zwerven 'herenigd'!

Bij Dierentehuis De Hof van Ede van de Dierenbescherming werd duidelijk dat het katje Mulan gechipt was, waardoor de datum van vermissing naar boven kwam. De eigenaresse verhuisde in 2010 naar Bemmel en heeft toen de adresgegevens niet aan laten passen. Ze deed wel aangifte van vermissing toen Mulan plots verdwenen was.

Mulan spoorloos verdwenen

Volgens de ouders hebben zoektochten naar de bruine boskat Mulan en flyeren toen niets uitgehaald. Mulan bleef spoorloos. De ouders zijn blij en verrast dat ‘hun’ eigenzinnige Mulan door de dierenambulance gevonden is.

Bedankt

De Dierenbescherming dankt iedereen, ook namens de ouders, voor de vele lieve berichten, waaronder alle verzoeken om het katje te mogen adopteren. De ouders willen verder geen media-aandacht en hopen dat iedereen deze wens respecteert.