NLdoet: Help mee in onze dierenopvangcentra

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer tijd voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op duizenden locaties in Nederland zetten vele mensen zich vrijwillig een paar uurtjes in voor een klus bij een organisatie in de buurt. Natuurlijk zijn er op de opvangcentra van de Dierenbescherming altijd genoeg klusjes te doen waar de medewerkers normaal niet aan toe komen, en daarom zijn we op zoek naar jou.
NLdoet: Help mee in onze dierenopvangcentra

Op 9 asielen verspreid over Nederland wordt er aan verschillende projecten geklust. Ben je goed in schilderen, schoffelen of handig met gereedschap? Dan hebben we je hulp hard nodig. Maar ook mensen met twee linkerhanden zijn welkom. Misschien kun je wel helpen met het organiseren van de lunch of koffie rondbrengen bij alle harde werkers. Kortom er is dus altijd wel iets te doen.Wat levert het mij op?

Maak nader kennis met de locaties van de Dierenbescherming, ontmoet andere leuke vrijwilligers en help een praktisch handje mee. Je helpt zo mens én dier en gaat aan het eind van de dag naar huis met een goed gevoel.

Waar kun je terecht?

Onderstaande opvangcentra hebben de volgende projecten aangemeld en zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Als je de klus van je keuze aanklikt, kom je op de speciale pagina van NLdoet waar je jezelf en anderen kunt aanmelden. Daarna heeft de locatie zelf contact met jou over wat er verder van je wordt verwacht. Zo geregeld dus!

Let op: wees er wel snel bij, want soms zijn er al genoeg vrijwilligers die zich hebben aangemeld op een locatie en loop jij zomaar deze leuke en nuttige dag mis.

Regio Noordwest

St. Dierentehuis Alkmaar e.o. Onderhoud walkant parkeerplaats

St. Dierentehuis Alkmaar e.o. Onderhoud schilderwerk Dierentehuis buitenkant
Knaagdierencentrum IJmuiden Opknappen van het Knaagdierencentrum
St. Dierenopvang Haarlemmermeer , Hoofddorp Opknappen speelhuisjes voor opvanghonden

Regio Zuidwest

Het Knaaghof, Rijswijk Poetsbeurt voor de konijnen en knagers
Egelopvang Zuid-Holland zuid, Papendrecht De egelopvang verdient een opknapbeurt
St. Dierentehuis Midden-Holland, Gouda Ophogen uitlaatpad
Dierenopvangcentrum Spijkenisse Wiedewiewagen
Dierenopvangcentrum Spijkenisse Iets in de verf zetten

Regio Zuid

Dierenopvangcentrum Breda Tuinwerkzaamheden bij het dierenopvangcentrum Breda
Dierenopvangcentrum Breda Speelweides van de honden een grote beurt geven
Dierenopvangcentrum Breda Grote schoonmaak van kattengalerij en kattenverblijven

Regio Noordoost

St. Dierenasiel de Kuipershoek, Klarenbeek Afrastering buitenvelden

Op 9 asielen verspreid over Nederland wordt er aan verschillende projecten geklust. Ben je goed in schilderen, schoffelen of handig met gereedschap