Nijmeegse Vierdaagse: wandel jij voor de Dierenbescherming?

Nijmegen staat van 17 t/m 20 juli volledig in het teken van de Nijmeegse Vierdaagse. Aan deze 102e editie doen tienduizenden mensen mee. We vinden het ieder jaar weer een ware prestatie! Al helemaal als je ook voor een goed doel loopt. Wist je dat je mee kunt lopen voor de Dierenbescherming
Nijmeegse Vierdaagse: wandel jij voor de Dierenbescherming?

Sponsorlopen voor de Dierenbescherming

Als sponsorloper voor de Dierenbescherming kom je op voor de belangen van dieren in Nederland. Of het nu gaat om gezelschapsdieren, landbouwdieren of dieren in het wild: er is voor de Dierenbescherming wat betreft dierenwelzijn nog een hoop werk aan de winkel. Onze dierenasielen, dierenambulances, inspectiedienst, lobbyisten en nog veel meer medewerkers doen er alles aan de situatie voor dieren te verbeteren. Wil jij een steentje bijdragen aan de bescherming van dieren in Nederland? Meld je dan aan als sponsorloper voor de Nijmeegse Wandelvierdaagse. De inschrijfperiode is 5 februari van start gegaan. Je kunt je t/m 23 maart inschrijven.

Sponsorloper Dierenbescherming 2017 Mayke de Groot was onze jongste deelnemer in 2017. Ze zat in groep 8 en deed fanatiek mee. Waarom ze meedeed? "Mens en dier horen bij elkaar!"

Sponsorpakket

Ga je inderdaad voor ons lopen? Dat vinden we super! Als je € 150,- of meer inzamelt, ontvang je van ons een T-shirt en een goodiebag. Wil je eerst meer weten over deelname en sponsormogelijkheden? Lees hier meer.

Alssponsorloper voor de Dierenbescherming kom je op voor de belangen van dieren in Nederland. Of het nu gaat om gezelschapsdieren, landbouwdieren of dieren in het wild: er is voor de Dierenbescherming wat betreft dierenwelzijn nog een hoop werk aan de winkel. Onze dierenasielen, dierenambulances, inspectiedienst, lobbyisten en nog veel meer medewerkers doen er alles aan de situatie voor dieren te verbeteren. Wil jij een steentje bijdragen aan de bescherming van dieren in Nederland