Nijmeegse Vierdaagse: wandelen voor de Dierenbescherming

De 102e editie van de Nijmeegse Vierdaagse is in volle gang. Van de duizenden wandelaars die meelopen, zetten acht toegewijde sponsorlopers zich in voor de Dierenbescherming. We vinden dat natuurlijk fantastisch en we wensen hen succes!

Nijmeegse Vierdaagse: wandelen voor de Dierenbescherming

Lopen voor de Dierenbescherming

Ilona Struik, Fleur en Fenna Oesterholt, Ellis Gielen, Petra Lageveen, Inke van den Bos, Marjolein van Asperen en Syl de Lange doen fanatiek mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Ze dragen Dierenbeschermings-t-shirts, want dit jaar halen ze geld op voor de Dierenbescherming.

Sponsorlopen voor de Dierenbescherming

Alssponsorloper voor de Dierenbescherming kom je op voor de belangen van dieren in Nederland. Of het nu gaat om gezelschapsdieren, landbouwdieren of dieren in het wild: er is voor de Dierenbescherming wat betreft dierenwelzijn nog een hoop werk aan de winkel. Onze dierenasielen, dierenambulances, inspectiedienst, lobbyisten en nog veel meer medewerkers doen er alles aan de situatie voor dieren te verbeteren. Wil jij een steentje bijdragen aan de bescherming van dieren in Nederland? Meld je dan aan als sponsorloper voor de Nijmeegse Wandelvierdaagse. De inschrijfperiode is 5 februari van start gegaan. Je kunt je t/m 23 maart inschrijven.

Sponsorloper Dierenbescherming 2017Mayke de Groot was onze jongste deelnemer in 2017. Ze zat in groep 8 en deed fanatiek mee. Waarom ze meedeed? "Mens en dier horen bij elkaar!"

Sponsorpakket

Ga je inderdaad voor ons lopen? Dat vinden we super! Als je € 150,- of meer inzamelt, ontvang je van ons een T-shirt en een goodiebag. Wil je eerst meer weten over deelname en sponsormogelijkheden? Lees hier meer.

Haal jij de finish in 2018?Loop je mee als sponsorloper in 2018? Dan volgen we je graag op de voet!