Open dag Dierenbeschermingscentrum Amersfoort groot succes

Afgelopen zaterdag was het gloednieuwe Dierenbeschermings-centrum in Amersfoort de gehele dag geopend voor publiek. Zo'n 1000 dierenliefhebbers van binnen en buiten de regio kwamen het centrum tijdens deze open dag bewonderen.
Open dag Dierenbeschermingscentrum Amersfoort groot succes

Afgelopen zaterdag was het gloednieuwe Dierenbeschermingscentrum in Amersfoort de gehele dag geopend voor publiek. Zo'n 1000 dierenliefhebbers van binnen en buiten de regio kwamen het centrum tijdens deze open dag bewonderen.


Er is ruim twee jaar gebouwd aan het innovatieve, duurzame Dierenbeschermingscentrum in Amersfoort, dat vrijdag 12 april officieel werd geopend door burgemeester Lucas Bolsius. De volgende dag waren de deuren vanaf 11.00 uur geopend voor iedereen. De eerste bezoekers arriveerden al ruim voor aanvang. Er was dan ook veel te zien en te beleven. Kinderen konden onder meer geschminkt worden als hun favoriete dier en een kijkje nemen in de dierenambulance van Kids for Animals. Ook waren er een dierenarts, kattendeskundige en hondentrimster aanwezig om te vertellen over hun werk.Cadeautjes
Veel bezoekers hadden gehoor gegeven aan de oproep om dekens, handdoeken en lege statiegeldflessen mee te nemen. Ook compleet nieuwe kattenmanden, speeltjes en overige benodigdheden werden cadeau gedaan. De sfeer was goed, de mensen enthousiast.