Postcode Loterij schenkt 1,8 miljoen euro

Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala van de Postcode Loterij worden de opbrengsten uit de lotverkoop verdeeld onder 117 goede doelen, waaronder de Dierenbescherming. Afgelopen maandag vond het gala plaats in het Koninklijk Theater Carré waar in totaal het recordbedrag van 370,6 miljoen werd geschonken. De Dierenbescherming ontving een cheque van 1,8 miljoen euro en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. We willen de Postcode Loterij en de 3 miljoen loterijdeelnemers van harte bedanken!
Postcode Loterij schenkt 1,8 miljoen euro

Steun Postcode Loterij

Ook dit jaar zijn we blij met dit prachtige bedrag. De Postcode Loterij steunt ons al sinds 1996. Met deze schenkingen kunnen wij dieren opvangen in onze dierenasielen, dierenambulances laten rijden, opkomen voor de rechten van dieren, onze preventieafdeling inzetten om strafbare situaties te voorkomen en onze inspectiedienst inzetten om verwaarlozing en mishandeling van dieren tegen te gaan.

Presentator Winston Gerschtanowitz overhandigt een cheque van 1,8 miljoen euro aan directeur van de Dierenbescherming Co'tje Admiraal en Dierenbeschermingsmedewerker Marjolein Blank.

Klimaat en milieu

Winston Gerschtanowitz presenteerde de avond die in het teken stond van 'natuur en milieu' waar dit jaar 51 miljoen euro extra voor beschikbaar was gesteld. Organisaties zoals het Wereld Natuur Fonds en Greenpeace kregen een extra schenking voor wereldwijde klimaatzaken.