Praat mee over wildernis in Nederland

Staatsbosbeheer organiseert een aantal talkshows over wildernis in Nederland. Deze Wilderniscafés sluiten aan bij de natuurfilm De Nieuwe Wildernis, die sinds eind september in de bioscoop te zien is. Staats-bosbeheer nodigt iedereen uit om mee te praten tijdens deze avonden.
Praat mee over wildernis in Nederland

De komende vier weken organiseert Staatsbosbeheer op diverse locaties in Nederland talkshows over wildernis. Deze zogeheten Wilderniscafés sluiten aan bij de veelbesproken natuurfilm 'De nieuwe wildernis', die sinds eind september in de bioscoop te zien is. Staatsbosbeheer nodigt iedereen uit om aan te schuiven en mee te praten tijdens deze avonden.

In elk café staat een ander wildernisgebied centraal. Verwacht geen zware, inhoudelijke discussies, maar vrolijke, muzikale talkshows, waarbij u met een glas wijn in de hand geniet van livemuziek, cabaret en columns. Bovendien worden bij alle Wilderniscafés gasten uitgenodigd, die nauw betrokken zijn bij het gebied dat die avond centraal staat. Waaronder lokale ondernemers en boswachters, die het gesprek met elkaar en met de bezoekers aangaan.

Oostvaardersplassen
Op 7 november vindt het Wilderniscafé plaats in het Luxtheater in Nijmegen. Die avond staat de Gelderse Poort centraal. Voor meer informatie over gasten en overige locaties van de Wilderniscafés, kijkt u hier.