Renzy zat opgesloten in een douchecabine

Omdat zijn baasje geen zin had om hem uit te laten, deed Renzy zijn behoeften in huis. Als dank werd hij zonder eten en drinken opgesloten in een douchecabine.

Renzy zat opgesloten in een douchecabine

Toen Renzy door onze inspecteur werd gevonden, was hij extreem mager, had ontstoken tandvlees, doorligplekken op zijn heup en overal kale plekken en wondjes.

“Als ik naar zijn foto van voorheen kijk, kan ik het niet bevatten. Waarom? Het geeft me een dankbaar gevoel om voor hem te mogen zorgen.“

Nieuwe baas van Renzy
-

Uit benarde situatie gehaald

Renzy werd uit zijn benarde situatie gehaald en mocht elders opknappen. Met de juiste zorg en voeding ging het gelukkig al snel beter met hem. Zie hieronder de foto 3 weken na zijn redding. Toen hij voldoende was hersteld, hebben we een nieuw thuis voor Renzy gevonden, waar hij het nu fantastisch heeft. "Het is een makkelijk, vrolijk, lief en aanhankelijk manneke," laat zijn trotse nieuwe baasje weten.

Help ons redden

Onze 17 inspecteurs gaan elke dag op pad om de mishandeling en verwaarlozing van dieren te stoppen. Mede dankzij de steun van onze achterban redden zij jaarlijks ruim 30.000 dieren.