Solliciteer voor de Ledenraad!

Samen maken we diervriendelijk vanzelfsprekend

Als dierenwelzijn je aan het hart gaat, op welk vlak ook, grijp dan de kans om je verkiesbaar te stellen voor de ledenraad van de Dierenbescherming met beide handen aan. Deel je ervaring en kennis op het gebied van dierenwelzijn en laat je stem horen!

Solliciteer voor de Ledenraad!

Als lid van de ledenraad ga je deel uitmaken van een interessante groep mensen die, net als jij, veel om dieren en dierenwelzijn geeft. Samen dragen jullie bij aan het bewaken en bevorderen van de doelstellingen van de Dierenbescherming, en dierenwelzijn in het bijzonder. Ieder vanuit zijn/haar eigen achtergrond waardoor een goede afspiegeling van onze achterban vertegenwoordigd is. Hierdoor ontstaat een waardevol klankbord voor de organisatie en een inspiratiebron voor eenieder die deelneemt. De ledenraad vergadert minimaal vier keer per jaar. Daarnaast worden er bijeenkomsten over dierinhoudelijke onderwerpen georganiseerd.

Heb je interesse in deelname? Lees de profielschets, en meld je vóór 1 augustus aan als kandidaat door het formulier in te vullen. In oktober kunnen leden van de Dierenbescherming stemmen op de kandidaten.

Naar de vacature

Naar het sollicitatieformulier

Voor dier en mens

De Dierenbescherming heeft als droom dat we ooit leven in een wereld waarin de belangen van dieren vanzelfsprekend zijn in het denken en handelen van mensen. We willen mensen helpen om zelf beter dieren te beschermen door diervriendelijke keuzes te maken.

Onze resultaten