Sponsorlopers Nijmeegse Vierdaagse halen de finish

De 102e editie van de Nijmeegse Vierdaagse is alweer achter de rug. Onze sponsorlopers wandelden vele kilometers onder de hete zon en hebben elk de eindstreep gehaald. Dat vinden we natuurlijk fantastisch! Al helemaal omdat ze daarmee €944,60 hebben opgehaald voor de Dierenbescherming.
Sponsorlopers Nijmeegse Vierdaagse halen de finish

Fleur en Fenna houden van dieren

Van de elfjarige tweeling Fleur en Fenna kregen we als eerste het bericht dat ze de finish haalden. Ze pronkten vrijdagmiddag trots met een bord met de sponsoropbrengst. Ze haalden €225,30 op voor de Dierenbescherming. Geweldig meiden!

Van de elfjarige tweeling Fleur en Fenna kregen we als eerste het bericht dat ze de finish haalden.

Mooie prestatie

Ilona, Ellis, Inke, Marjolein en Petra liepen ook 160 kilometer mee voor de Dierenbescherming en daar zijn we hartstikke trots op. "Ik heb de vierdaagse uitgelopen voor de vierde keer en daar ben ik heel blij mee! ... Het ging allemaal goed en volgend jaar doen we weer mee. En dan ga ik zeker weer sponsorlopen! Zo'n goed doel!", liet Petra weten.

Petra haalde geld op voor de Dierenbescherming. Ze liep samen met haar man en beste vriend.

Lopen voor Dierenasiel Zuidwolde

Karen en Siegfried wandelden specifiek voor ons dierenasiel in Zuidwolde. Zij hebben eveneens een mooie prestatie geleverd.

Karen en Siegfried wandelden specifiek voor Dierenasiel Zuidwolde.

Werk aan de winkel

Of het nu gaat om gezelschapsdieren, landbouwdieren of dieren in het wild, er is voor de Dierenbescherming wat betreft dierenwelzijn nog een hoop werk aan de winkel. Onze dierenasielen, dierenambulances, inspectiedienst, lobbyisten en nog veel meer medewerkers doen er alles aan de situatie voor dieren te verbeteren. We kunnen het geld daarom goed gebruiken voor de belangen van dieren in Nederland. We willen alle wandelaars daarom bedanken voor hun inzet en hun prachtige bijdrage, petje af!