Veel aandacht in media voor themamaand 'Ik zoek baas'

De eerste week van de themamaand 'Ik zoek baas' is succesvol verlopen. De aftrap met de ‘gedumpte’ knuffelhondjes werd massaal opgepikt via Facebook en Twitter en ook andere media berichtten uitgebreid over de campagne.
Veel aandacht in media voor themamaand 'Ik zoek baas'

De actie 'Ik zoek baas' ging dinsdag van start. De aftrap overtrof alle verwachtingen, want de pluchen hondjes, die op diverse plekken in Nederland werden gedumpt, waren al vanaf de vroege ochtend onderwerp van gesprek op de sociale media.

'Ik zoek baas' in de media

Ook op radio en televisie werd uitgebreid stilgestaan bij de campagne, die tot doel heeft om asieldieren - die steeds vaker slachtoffer worden van de crisis - extra in het zonnetje te zetten. Het NOS Jeugdjournaal zond bijvoorbeeld ’s avonds een informatief item uit over de ‘crisis bij de dierenasiels’ en ook Hart van Nederland berichtte over de problemen in de opvangcentra als gevolg van de financiële crisis. Tevens ruimte voor de themamaand in de landelijke en regionale dagbladen, waaronder de Volkskrant en Parool en op nieuwssites van RTL Nieuws,