Wandelen voor de Dierenbescherming

Als Dierenbescherming zetten we ons elke dag in voor dieren die afhankelijk zijn van onze hulp. Omdat ze worden mishandeld of verwaarloosd of omdat ze in nood zijn geraakt. Wil jij je steentje bijdragen aan de bescherming van dieren in Nederland
Wandelen voor de Dierenbescherming

Als je je tijdens de 101ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse van 18 tot en met 21 juli laat sponsoren door vrienden, familie en collega’s, dan kan je daarmee ons werk steunen. Jouw actie maakt het (mede) mogelijk dat wij ons ook in de toekomst onverminderd kunnen inzetten voor dieren die om welke reden dan ook in de knel zijn geraakt.

Kom in actie


Droom die uitkomt
Gerwin Schoeman is een van de deelnemers die zijn sponsoropbrengst schenkt aan de Dierenbescherming. Gerwin: “Als fanatiek wandelaar komt mijn droom uit. Bovenaan mijn bucketlist stond deelnemen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Een uitdaging die ik met beide handen aanpak! Ook in Nederland worden dieren nog steeds mishandeld en verwaarloosd. De Dierenbescherming helpt dieren in nood en verdient alle hulp die er nodig is. Ik hoop zo veel mogelijk geld op te halen voor deze mensen die dieren in Nederland beschermen.”