Website van het jaar 2019: stem jij op Ik Zoek Baas?

Ook dit jaar is onze Ik Zoek Baas-website genomineerd als Website van het Jaar in de categorie 'Goede Doelen'. Daar zijn we trots op! Op Ik Zoek Baas kunnen bezoekers kennismaken met al onze asieldieren. Ieder jaar organiseert Emerce deze publiekverkiezing, die inmiddels is uitgegroeid tot de grootste van het land. Jaarlijks komen er zeker een miljoen stemmen binnen. En jij
Website van het jaar 2019: stem jij op Ik Zoek Baas?

Stem op Ik Zoek Baas!

In 2017 werd onze Ik Zoek Baas-site door de vakjury uitgeroepen tot 'Website van het jaar 2017', in 2018 verkoos het publiek ons asieldierenplatform als 'Website van het jaar 2018'. Ook dit jaar zal het publiek uitspraak doen over wie de titel 'Website van het jaar' verdient. Vind jij ook dat 'Ik Zoek Baas' deze bekroning (weer) verdient? Stem op ons!

Duizenden dieren geplaatst

Wat begon als een klein hoekje op de website van de Dierenbescherming, is inmiddels een volwaardige online matchmaker tussen baasje en asieldier: www.ikzoekbaas.nl. Dierenasielen kunnen op een persoonlijke manier hun dieren aan potentiële baasjes presenteren op het platform. De websitebezoekers kunnen op zoek naar hun toekomstige huisdier. Het online platform trekt gemiddeld 150.000 bezoekers per maand en jaarlijks worden er daardoor duizenden asieldieren succesvol geplaatst.


Uitreiking

We vinden het daarom ook een eer dat onze website erkend wordt als waardevolle website. Op 20 november worden de winnaars van iedere categorie bekend gemaakt. We wachten in spanning af.