Yellow was achtergelaten op straat

Vastgebonden aan een paal bij een supermarkt, met een laatste zak voer erbij. Zo werd Yellow achtergelaten door zijn eigenaar. Ondanks deze nare gebeurtenis wacht hij nu in het asiel hoopvol op iemand die hem een thuis wil bieden waar hij wél welkom is.

Yellow was achtergelaten op straat

Moederziel alleen

Onze medewerkers van de dierenambulance vonden Yellow bij een supermarkt, waar hij moederziel alleen zat te wachten op zijn baasje dat nooit meer terugkwam. Hoe kan iemand deze kleine lieverd achterlaten? Daar zullen we nooit achter komen. Maar wat we wel weten, is dat wij er alles aan doen om de juiste persoon te vinden die zich over Yellow wil ontfermen. Want na wat hij heeft meegemaakt, verdient hij een fijn thuis.

Weer vol vertrouwen

Toen Yellow in het asiel belandde, was hij erg angstig. Onze toegewijde vrijwilligers gingen met hem aan de slag en gaven hem o.a. gedragstherapie. Inmiddels heeft hij zich ontpopt tot een aandoenlijk klein brutaaltje, dat weer vol vertrouwen is. Alleen bij onbekenden valt hij nog wel eens terug in zijn onzekerheid, maar dat is begrijpelijk na wat er is gebeurd.


Dankzij onze vrijwilligers en professionele gedragstraining is Yellow nu herplaatsbaar

Buitenspelen

Yellow is graag buiten en vindt apporteren het leukste spel dat er bestaat. Hij heeft baat bij een baas die veel tijd met hem wil doorbrengen en vertrouwen in hem heeft. Want hoe onzeker hij soms ook kan zijn, zijn herstelvermogen is groot. Met zo’n aandoenlijk koppie moet het toch lukken om een iemand te vinden die voor hem wil zorgen?

Buitenspelen vindt Yellow heerlijk, hij geniet er zichtbaar van!Geef om asieldieren zoals Yellow

Jaarlijks vangt de Dierenbescherming ruim 25.000 dieren op in haar asielen. Voor de meeste asieldieren wordt gelukkig snel een thuis gevonden. Maar niet alle dieren hebben zoveel geluk. Steeds meer honden en katten hebben extra zorg nodig. Denk daarbij aan medicatie of gedragstherapie, omdat ze ziek zijn of een moeilijk verleden kennen. We doen ons werk met veel liefde, maar kunnen dit niet zonder hulp.

Voor asieldieren

Elk jaar vangt de Dierenbescherming zo'n 25.000 dieren op in haar asielen. De Dierenbescherming doet er met haar asielwerk alles aan om deze dieren op te vangen en een tweede kans te geven. We doen dit graag, maar kunnen het niet zonder jouw hulp.

Lees meer over ons werk