Zwarte katten in asiel door selfie-hype?

De site Joop.nl bericht dat de Britse dierenbescherming alarm slaat over een onverwacht gevolg van de selfie-hype: de asiels zitten vol met zwarte katten die niemand meer wil omdat ze lastiger te fotograferen zijn. Wij vroegen onze Facebookvrienden het tegendeel te bewijzen!
Zwarte katten in asiel door selfie-hype?

De Dierenbescherming vindt dat zwarte katten hartstikke fotogeniek zijn en héél leuk! Op onze Facebookpagina plaatsten we daarom een bericht waarin we mensen vroegen of ze ook een zwarte kat hadden en of ze hun zwarte-kat-selfie wilden delen met ons. Daar kwamen honderden reacties op. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het toesturen van al die leuke selfies!

(Zwarte) kat zoekt baas
Bent u op zoek naar een kat en maakt het niet uit welke kleur die heeft? Kijk dan eens op onze site ikzoekbaas.nl voor de leukste dieren die een nieuw baasje zoeken. Wij vragen speciale aandacht voor het zwarte duo Charly en Beauty: een stel dat weinig aandacht vraagt, graag de pootjes buiten strekt en dagelijks even in huis komt kijken voor een heerlijke kroel.