Dierenambulance zoekt chauffeur

Hij staat weer open: de vacature voor chauffeur / bijrijder Dierenambulance Brabant Zuid-Oost.
Dierenambulance zoekt chauffeur

Door alle coronamaatregelen heeft de dierenambulance de afgelopen maanden geen nieuwe medewerkers in kunnen leren. Dat leidt inmiddels tot dusdanig veel gaten in het rooster dat besloten is de inleertrajecten weer op te starten.

Uiteenlopende werkzaamheden

Als chauffeur / bijrijder op de dierenambulance haal je gewonde dieren op en breng je die naar de opvang of de dierenarts. Ook rijd je uit voor gevonden huisdieren en breng je die weer thuis of naar de opvang. Elke dienst is anders, je weet nooit wat je deze keer mee gaat maken. Ga je zes duiven ophalen? Moet je een gewonde zwerfkat aan boord van de ambulance zien te krijgen? Verhuis je moedereend met kuikens naar een vijver? Bevrijd je een eekhoorntje uit een net? Breng je een mooie hereniging tussen hond en eigenaar tot stand? Alles is mogelijk. De dierenambulance zoekt daarom echte teamplayers met een flinke dosis lef en inventiviteit.

Solliciteer nu

Wil jij je een paar uur per week inzetten voor dieren in nood, bij voorkeur ook 's nachts? Solliciteer nu!
Twijfel je nog? Op de Facebookpagina van Dierenambulance Brabant Zuid-Oost lees je wat je zoal tegen kunt komen tijdens je diens